Telefon: 0746.56.23.89 ǀ 0720.35.63.02 ǀ 0763.71.97.07
Reducere Aparat Fibroblast Plasma Pen Indepartarea Cicatrici, Petelor, Alunitelor, Pistruilor, Lifting Pleoape Facial, Antiacnee Mole Removal

Aparat Fibroblast Plasma Pen Indepartarea Cicatrici, Petelor, Alunitelor, Pistruilor, Lifting Pleoape Facial, Antiacnee Mole Removal

  • 595Lei 1Lei
  • Fără TVA: 595Lei
  • Disponibilitate:Out Of Stock
  • Cod produs: 1001
  • Preţul în puncte de recompensă: 1
Cantitate:

Descriere
Aparat Fibroblast Plasma Pen Indepartarea Cicatrici, Petelor, Alunitelor, Pistruilor, Lifting Pleoape Facial, Antiacnee Mole Removal


Comparativ cu alte Plasma Pen, Fibroblast Plasma Pen este mai puternic, iesirea este stabila, iar frecventa este reglabila. Fibroblast Plasma Pen Monster Z conectabil: trebuie sa fiti conectat la sursa de alimentare, pentru a functiona, deoarece nu are baterie interna.
2. Putere reglabila cu 5 trepte si setarea frecventei, care este potrivita pentru diferite operatii cosmetice, fiabila, practica si convenabila. Tehnologia unica de ionizare, fara sangerari in timpul utilizarii, fara efecte secundare dupa aplicare, va ajuta sa obtineti frumusete medicala.
3. Plug and play, usor de transportat. Asezati acul potrivit in dispozitiv si puteti chiar folosi acest aparat cu pleoapa dubla ..
4. Acest produs simplifica dispozitivul laser complex de pe piata, are acelasi efect de indepartare a ridurilor ca laserul, are o energie si o frecventa relativ scazute in comparatie cu laserul si gradul de deteriorare a pielii este neglijabil.
5. Cu un efect puternic de intinerire a pielii, poate elimina in mod eficient ridurile, cicatricile, pistruii etc., pentru a va face pielea frageda si moale. Profesional pentru saloane de acasa si de infrumusetare.

Cum se utilizeaza stiloul Fibroblast Plasma Pen Monster Z ?

Stilou de plasma Fibroblast Plasma Pen Monster Z pentru eliminarea petelor negre pentru ridicarea pleoapelor.
Introduceti acul in masina.
Conectati sursa de alimentare la masina.
Apasati butonul de pornire / oprire pentru cateva secunde.
4. Puterea si frecventa masinii.
5. Este gata de utilizare cand butonul de pornire clipeste dupa ce butonul ON se aprinde din nou.
6. Se opreste si se activeaza cand apasati sau apasati butonul de eliberare "SHOT".
7. Dupa procedura, apasati butonul „ON” pentru a opri cateva secunde.
8. Deplasati-va de la stanga la dreapta in loc sa ramaneti pe loc in timp ce varful este cu.
Utilizati o atingere scurta de mai multe ori, in loc de o atingere lunga.

Caracteristici

1. Utilizarea celei mai noi tehnologii, controlul microcalculatorului, sigur, convenabil, rapid.
2. Operare usoara si operare usoara.
3. Are 6 tipuri de intensitate pentru tratament diferit. Utilizarea a 6 iesiri de putere scanspot ajustabila, tratarea inteligenta, fiabila. Nivelul inferior este folosit la fata locului si pistrui. Nivelul puternic este folosit pe etichetele molare si pielii.
4. Tehnologie unica de ioni electrici, utilizarea procesului nu va face pe oameni sa simta existenta curentului electric, nici o sangerare. Punctul de indepartare fara agravarea pielii normale. Indepartati fata fara sange.
5. Plug-in, dulap si convenabil de a transporta, taxa un timp pentru a lucra mai mult de cinci ore.

 

Principiul de lucru:

Asemanator masinii de frumusete cu dioxid de carbon (CO2), utilizeaza o noua generatie de plasma micro-tehnologia de descarcare de gestiune cu temperatura scazuta si frecventa ridicata, este eficienta capacitatea de conversie a materialelor si controlul cipului de microcomputere. cand acul atinge pielea freculelor, produce o plasma cu temperatura ridicata imediata, cand atinge pistula, la fata locului, va produce o flacara mica, l-am numit piele cu probleme de carbura.

Micro-vascular va fi solidificat quicly fara sangerare. Apoi se va forma carbon scabs, protejeaza pielea ranita de infectie. Dupa aproximativ o saptamana, scabia se va palni fara cicatrici.

 

Spune-ţi opinia

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Etichete: Aparat Fibroblast Plasma Pen Indepartarea Cicatrici, Petelor, Alunitelor, Pistruilor, Lifting Pleoape Facial, Antiacnee Mole Removal